Avanser Headhunting finance recruitment logo

Avanser Headhunting

a different approach to human capital

Sinds de oprichting van Avanser Headhunting steunen wij enkele goede doelen. Na herhaaldelijk negatieve berichtgeving in de media over bepaalde “goede doelen” hebben wij besloten het voortaan anders aan te pakken (wij willen geen goede doelen steunen met directeuren met exorbitant hoge salarissen, dure kantoren op de Herengracht, niet-ethisch management, loterij achtige constructies, et cetera).

Vandaar dat wij het tijd vonden voor een nieuw kleinschalig eigen initiatief gericht op kinderen die een opkikker kunnen gebruiken:

DE geluksbeer 2017 !!

Geluksbeer 2015

Kent u een kind (onder de twaalf jaar) dat in 2017 geen leuk jaar heeft beleefd? Denk bijvoorbeeld aan een ernstige ziekte, verlies van een ouder, een kind in echte armoede zonder geld voor speelgoed, et cetera. Kortom, een kind dat wel een opkikker heeft verdiend en het echt kan gebruiken. Laat het ons weten voor 1 december 2017 via info@avanser.nl

Wij hebben een mooi aantal grote geluks-knuffelberen beschikbaar (*) die wij gratis komen langs brengen op welke plek dan ook in Nederland. Wij zullen de geluksbeer op een originele manier komen afgeven met als enige doel een grote glimlach van een kind dat wij een leuker 2018 toewensen.

Wij horen graag van u!

Hartelijke groet,

Servaas Weijers

(* zolang de voorraad strekt)