Kandidaten

Avanser is gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoog opgeleide en ervaren Human Resources, Finance en Sales/Marketing professionals in Nederland, met name op management en directie niveau. Door onze jarenlange recruitment ervaring zijn wij uitstekend op de hoogte van dit segment van de arbeidsmarkt en wij volgen uiteraard alle relevante ontwikkelingen op de voet. Wij hebben een uitgebreid netwerk en zetten de juiste kanalen effectief in om de beste functie bij jouw profiel te vinden.

De kandidaten die wij doorgaans bemiddelen, beschikken over een afgeronde HBO- en/of academische opleiding en minstens 5 jaar relevante werkervaring (in HR/ Finance / Sales & Marketing) bij toonaangevende partijen. Zij hebben reeds progressie gemaakt in hun carrière door bovengemiddeld te presteren. Zij vallen op door hun drive, kennis & kunde en ambitie om tot de top van het bedrijfsleven te gaan behoren. Tevens onderscheiden zij zich door uitstekende communicatie en presentatie vaardigheden waardoor zij het hoger management kunnen overtuigen van hun strategische visie.

Kandidaten die in zich bovenstaand profiel herkennen en zich voelen aangesproken, nodigen wij van harte uit om contact met ons op te nemen. In een persoonlijk interview zullen wij met elkaar je werkervaring, ambities, wensen en eisen in kaart brengen. Op deze manier kunnen wij samen goed bepalen wat je volgende stap in je carrière kan zijn. Aan het einde van dit interview maken wij duidelijke afspraken met elkaar over het vervolg van de procedure.

Voor een overzicht van onze vacatures, verwijzen wij naar onze vacature-sectie.

Additionele diensten

Avanser kan tevens – op verzoek – de volgende additionele services bieden:

  • Executive Career Coaching: programma ‘Career Breakthrough Booster’
  • Diverse assessments: Personality assessments (DISC, MBTI, Big 5), StrenghtsFinder Assessment (Gallup Institute)
  • Loopbaanbegeleiding / consultancy
  • Sollicitatie & interview training
  • CV Check / Linkedin Profiel Check / Motivatiebrief Check
  • Outplacement trajecten

Bij al deze diensten staat persoonlijk maatwerk voorop.

Referral programma

Avanser heeft altijd interesse in communicatief sterke Finance, HR en sales & marketing professionals met een HBO / Academische achtergrond en gedegen werkervaring bij toonaangevende partijen.

Kent u wellicht een goede kandidaat die interessant zou kunnen zijn voor Avanser die aan bovenstaande kwalificaties voldoet? Neemt u dan s.v.p. contact met ons op via het contact formulier. Indien wij een door u aangebrachte kandidaat bemiddelen bij een van onze opdrachtgevers, hebben wij een leuke verrassing voor u in petto.