Avanser Headhunting finance recruitment logo

Avanser Headhunting

a different approach to human capital

Avanser Headhunting stelt vijf kernwaarden centraal die gelden als uitgangspunt bij onze dienstverlening:

Integriteit & confidentialiteit

Avanser Headhunting heeft als doelstelling een lange termijn  betrouwbare business partner te zijn voor zowel opdrachtgevers alsook kandidaten. Integriteit en confidentialiteit zijn dan ook vanzelfsprekende uitgangspunten in ons dagelijks handelen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van en confirmeren wij ons aan de formele gedragsregels van onze branche. We hebben oog voor de uiteenlopende belangen van onze relaties en gaan daar zo zorgvuldig mogelijk mee om.

Kwaliteit

Avanser Headhunting stelt kwaliteit centraal in haar dienstverlening gedurende het gehele recruitment proces. Dat wil zeggen dat wij het functieprofiel en functievereisten zo goed mogelijk in kaart proberen te brengen (direct in de aanvangsfase), de organisatie goed willen leren kennen en tevens goed op de hoogte willen zijn van de bedrijfscultuur en omgevingsfactoren. In aanvulling hierop kunnen wij stellen dat het continu investeren in ons professionele netwerk van data, analytics en finance professionals voor ons een essentiële voorwaarde vormt voor lange termijn succes.

Transparantie

Avanser Headhunting streeft optimale transparantie na aan zowel kandidaten als opdrachtgevers kant. Heldere ex-ante afspraken, duidelijke communicatie gedurende het proces en directe/tijdige feedback zijn cruciale punten in onze dienstverlening.

Up-to-date kennis

Avanser Headhunting is primair gericht op het bemiddelen van senior data, analytics en finance professionals en beschikt dan ook over grondige kennis van diverse data science & financiële disciplines (o.a. data science, analytics, business intelligence, accounting & controlling, risk management & compliance, auditing, etc). Wij zijn sparringspartner voor onze klanten en onze kandidaten en zijn goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het finance vakgebied.

Snelheid

Avanser Headhunting probeert zich mede te onderscheiden door snelheid van handelen zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan kwaliteit en zorgvuldigheid. Avanser Headhunting is een kleinschalige, onafhankelijke executive search organisatie die hoofdzakelijk gericht is op de Nederlandse markt. Vandaar dat wij snel kunnen schakelen indien nodig. Dankzij ons uitgebreide netwerk, onze ervaring en toewijding kan Avanser Headhunting doorgaans binnen enkele weken meerdere geschikte kandidaten presenteren. Adverteren blijkt lang niet altijd noodzakelijk