Over Avanser

Avanser is een niche executive search en interim management boutique gespecialiseerd in management en directie posities in de vakgebieden HR, Finance en Sales & Marketing.

Professionaliteit, vertrouwen en heldere communicatie zijn belangrijke uitgangspunten van onze dienstverlening. Wij zijn als search boutique vooral actief op management en directie niveau. Kandidaten en cliënten worden bediend vanuit een persoonlijke en betrokken benadering. Wij werken voor een breed scala aan nationale en internationale organisaties in diverse sectoren.

Waarom Avanser? Recente feedback van onze klanten:

➡️ ‘People First’ filosofie

➡️ Lange termijn relatie gedreven, niet korte termijn transactie gedreven

➡️ Effectieve combinatie van kwaliteit, snelheid en aantrekkelijke voorwaarden

➡️ Focus op een duurzame match, juist ook op lange termijn

➡️ Tailor made dienstverlening & go above and beyond mentaliteit

➡️ Volop aandacht voor diversiteit & inclusiviteit

 

 

Expertise

Onze expertise is het assisteren en begeleiden van de carrières van ervaren HR, Finance en Sales/Marketing professionals naar een passende vervolgstap. Dit kan zowel op permanente als ook interim basis zijn. Onze kandidaten hebben een HBO/WO vooropleiding en hebben minimaal tien jaar gedegen werkervaring opgedaan bij toonaangevende partijen. De posities die wij doorgaans in portefeuille hebben vallen normaliter in de salarisrange € 80.000 – € 200.000 op jaar basis. Het betreft doorgaans functies op management of directie niveau.

Onze klantenkring is zeer divers van aard. Tot onze opdrachtgevers behoren zowel toonaangevende internationale spelers uit het bedrijfsleven alsmede middelgrote en startende ondernemingen (start-ups en scale-ups).  Tevens zijn wij actief in uiteenlopende sectoren zoals energie, telecom, fast moving consumer goods, farma, media & entertainment, financial services, etcetera. Op deze wijze kunnen wij onze kandidaten binnen een bepaald vakgebied een veelheid aan carrièremogelijkheden bieden.

MVO & Duurzaamheid

Avanser staat voor duurzame relaties, duurzame samenwerkingsverbanden en duurzaam ondernemen. Kortom, wij staan voor de wereld van morgen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Want tevreden opdrachtgevers, kandidaten en goede resultaten gaan naar onze mening prima samen met het leveren van een concrete bijdrage aan een betere wereld. Avanser Headhunting stelt jaarlijks een gedeelte van de winst beschikbaar voor goede doelen. Twee voorbeelden daarvan zijn:

KWF Kanker bestrijding: www.kwfkankerbestrijding.nl 

‘Make a wish’ foundation: www.makeawishnederland.org

         

Daarnaast heeft Avanser tal van vooral praktische processen ingericht om haar rol in de maatschappij maatschappelijk verantwoord te vervullen. Wij blijven hierin investeren omdat wij veel waarde hechten aan duurzaamheid, continuïteit van onze organisatie en de aarde waarop wij allen leven. Door deze bewuste keuze leveren de opdrachtgevers van Avanser hieraan indirect een bijdrage.

Diversiteit & Inclusiviteit

Wilt u investeren in diversiteit en inclusiviteit binnen uw organisatie en een reële afspiegeling zijn van de maatschappij? Dan kan Avanser Headhunting iets voor u betekenen!

Definitie diversiteit & inclusiviteit
Onder diversiteit verstaan we het herkennen en optimaal inzetten van de verscheidenheid aan talenten van medewerkers binnen een organisatie. Rekening houdend met de verschillen en overeenkomsten tussen mensen en beroep doen op ieders specifieke kwaliteiten.

Waarom diversiteit?
Onder organisaties groeit het besef dat diversiteit niet alleen te maken heeft met maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar vooral ook met eigenbelang. Door het personeelsbestand een afspiegeling te laten zijn van verscheidenheid in de samenleving, wordt gebruik gemaakt van alle uiteenlopende talenten. Dit is een maatschappelijke noodzaak waar een organisatie van kan profiteren. Het voordeel zit juist in de verschillen.

Door een divers samengesteld personeelsbestand te hebben kan er binnen organisaties optimaal gebruik worden gemaakt van de arbeidsmarkt, wat leidt tot minder verzuim, minder uitstroom en een hogere productiviteit.

De maatschappij verandert; het is belangrijk dat organisaties hierop durven in te spelen. Door talenten met verschillende achtergronden, competenties en vaardigheden bij elkaar te zetten, kunt u als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. Hierdoor kunt u tevens uw klanten beter van dienst zijn.

Onze organisatie
Avanser gelooft en erkent de toegevoegde waarde van diversiteit bij ondernemingen. Wij hebben een groot netwerk aan hoogopgeleid, divers talent met uiteenlopende achtergronden waarvan uw organisatie profijt kan hebben.

Informatie
Heeft u meer vragen over diversiteit of over onze dienstverlening in zijn algemeenheid? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gedragscode

Professionaliteit, integriteit en confidentialiteit zijn cruciale uitgangspunten bij onze dienstverlening. Wij conformeren ons (uiteraard) dan ook aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens zoals geformuleerd door het Centraal Bureau Persoonsgegevens en de Sollicitatiecode zoals beschreven door de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling (NVP).